• TV ILIRIA TRASMETON NE NJE IPTV NE PAKETEN E NEW YORKUT TVALB NE KANALIN 32 DHE PREJ KETEJ NDIQET LIVE NE AMERIKE DHE NE KANADA.
  • TV ILIRIA TRASMETON NE EUROPE NE PLATFORMEN NIMITV NE KANALIN 249
  • ESHTE NJE ORGANIZIM VULLENTAR NE BAZA ONLINE PER ATDHEUN TONE PA ASNJE QELLIM FITIMPRURES.
  • QELLIMI YNE ESHTE TE FLASIM SHQIP NE AMERIKE DUKE U PREZANTUAR SI NJE KOMB I CIVILIZUAR PERBALLE ETNIVE TE SHUMTA NE AMERIKE DHE NE BOTEN MBARE.
  • DUKE FOLUR SHQIP DHE DUKE PROMOVUAR GJUHEN DHE KULTUREN TONE NE PERPIQEMI TE EDUKOJME TE BREZI I RI NE DIASPORE KETO PASURI PER FEMIJET TANE KETU KU JETOJNE

Advertisements

Iliria shows

NJE SHOW ONLINE ME TE FTUAR NGA TE GJITHA VISET KU FLITET SHQIP

KORRIK-DHJETOR 2020 STUDIO HOME LIDHJE SKYPE

Don't Panic Decal Hitchhikers Guide To The Galaxy car vinyl two color  sticker | eBay

Nje program online ne kohen e nisjes se pandemise Covid 19

MARS -MAJ 2020 STUDIO HOME LIDHJE SKYPE