TVILIRIA I KA FILLIMET E SAJ NE SHTATOR 2008 KUR NISI PROGRAMET RADIOFONIKE NE CHICAGO NE 750AM ME NJE PROGRAM TE PAGUAR PER CDO DOTE VETEM PER NJE ORE.ME ZHVILLIMIN E TEKNOLOGJOSE SE INFORMACIONIT RADIOILIRET KALON NE STADIN E NJE IPTV NEN KUJDESIN E PLATFORMES TVALB NE NEW YORK.STREAM I PARE DATONE ME RASTIN E FESTES SE 100 VJETORIT TE PAVARSISE NE NENTOR 2012.SIGURISHT DATELINDJA E KETIJ MEDIUMI ESHTE 28 NENTOR 2012.

KONCERTI MADHESHTOR I 100 VJETORIT TE SHPALLJES SE PAVARESISE

NE 28 NENTOR 2012 ORGANIZUAR NGA KOMUNITETI SHQIPTAR I DREJTUAR NGA DOKTOR LUAN ELEZI DHE I TRASMETUAR LIVE NE TVALB I REGJISTRUAR NGA TVILIRIA CHICAGO.NE KETO DITE FESTIVE U MBAJT DHE TAKIMI NE MILLWOKE DHE TAKIME LOKALE TE PASQYRUARA ME FOTO DHE LINKE NGA KU MUND TE NDIQNI KETE FESTE TE SHQIPTARISE,

Advertisements