Kjo darkë, të cilën ai me ironi e quan “të begatshme”, thotë se u shërbehet infektologëve kujdestarë për punën e tyre 24 orëshe.Featured image of article: ‘Bukë, djathë e kofshë pule’ kjo është darka e “begatshme” që Spitali Rajonal i Prizrenit i shërben mjekëve në kohë pandemieFoto e darkes se sherbyer ne spitalin e Prizrenit7 Prill, 2021 16:02

KOSOVË– Mjeku infeksionist nga Kosova, Fatos Tolaj ka publikuar shërbimin e darkës në Spitalin Rajonal të Prizrenit.

Kjo darkë, të cilën ai me ironi e quan “të begatshme”, thotë se u shërbehet infektologëve kujdestarë për punën e tyre 24 orëshe, raporton Zeri.info.

Tolaj është shprehur i pakënaqur me shërbimin pasi darka, siç mund të shihet në foton e publikuar nga “Familja Ime”, është shumë e varfër, disa copa bukë, një copë djathi dhe një kofshë pule“Qe darka e “begatshme” e kujdestarit – infektologut në punën 24 orëshe … aq më tepër në këtë kohë pandemie … gjykoni ju vetë …!”,- shkruan ai..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s