Pronarët shqiptarë të restorantit “Bella Italia” në Dallas të Teksasit janë bërë të famshëm në të gjithë SHBA-të. Ata kanë shpërndarë ushqim falas për të gjithë ata që kanë rënë pre e gjendjes së jashtëzakonshme si pasojë e stuhive dhe motit të keq.

Siç raporton Fox News, Ari Isufaj dhe Blinera Shurreca nga Kosova, kanë gatuar 500 racione tëu cilat i kanë dhënë falas.

Isufaj i tha “Fox News” se ka vendosur ta bëjë këtë për t’u kthyer nderin klientëve besnikë, pasi që sipas tij ata e kanë mbajtur gjallë biznesin e tyre gjatë pandemisë COVID-19.

“Ne kemi nisur të lidhemi më tepër me komunitetin tonë kur na goditi COVID-i. Ata vërtetë na kanë përkrahur për në një nivel tjetër” – tha ai.

Ata nuk kishin energji elektrike në shtëpi, kështu që shkuan në restorant për të gatuar për vete dhe vendosën të bënin të njëjtën gjë “për gjithë tjerët”. 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s