Ka ndëruar jetë në moshën 89 vjeçare aktori i mirënjohur Fuat Boçi. Boçi i cili ka lindur në Voshtinë në vitin 1931 dhe ka një karrierë të pasur në teatrin e Bylisit në Fier. Ai është aktor themelues i Estradës së Fierit, më 1957.