Pas nje pushimi nje mujor kryemnstri shqiptar Rama nisi perseri rekomandimet nga Facebook,kesaj radhe me artistet,nuk i quajti kazan apo tepsi por thjesht i tha qe po qe se doni te kendoni gjithe diten beheni deri ne 8 te darkes,pas kesaj ore gjoba 3milion per kedo klub dhe pub qe kendon ose lancon muzike .Edhe doli urdheri administrativ shpejt e shpejt nga Manastirliu.Por i menjehershem ishte dhe qendrimi i prere i artisteve qe me kete urdher mbeten totalisht pa pune dhe te pambuluar nga ndihma e shtetit per pandemine ne kete kategori.Nje i tille po qarkullon ne facebook qe fton te gjithe ne nje levizje paqesore para kryeministrise sot ne 8 te darkes

Zonja ministre un jam arsimuar dhe diplomuar per muzik dhe kam mar disa cmime nga unioni artistik kombetar gjate ketyre 24 viteve profesion dhe jam i investuar ne kete fushe gjate gjithe jetes time dhe protestoj kunder kunder aktit normativ qe ju keni mare.
Protestoj sot per buken e femive te mi
protestoj per mirqenien e families time
Protestoj per te ardhmen e femive te mi
Do tju lutesha gjithe kolegeve te mi muzikant, kengetareve, kameraman, dixhej, barista te gjithve ju qe te ardhurat tuaja te jetes vin nga ky bisnes te protestoni sot kunder ketij regjimi
Fajin se ka muzika
Muzika nuk vret