Foto kryesore

Aplikacioni dua.com është lancuar disa javë më parë. Deri më tani rreth 80.000 djem dhe vajza shqiptare prej mbi 100 vendeve të botës janë bërë përdorues të këtij aplikacioni.

Mund të themi se dua.com me hapa të shpejtë po ndryshon mënyrën e njoftimeve digjitale për shqiptarët. E bukura e gjithë kësaj është se ky aplikacion i është dedikuar vetëm komunitetit shqiptar, prandaj edhe po cilësohet si urë lidhëse për ata që duan të gjejnë shpirtin binjak, pa marrë parasysh në cilin kënd të botës jetojnë.
Shkarkoni dua.com duke klikuar këtu!

Mirëpo si funksionon dua.com?

Për të përdorur dua.com, së pari duhet ta shkarkoni aplikacionin në telefon dhe të krijoni një llogari. Ju mund të zgjedhni deri në tri fotografi dhe të shkruani një biografi interesante për veten. Krijimi i një profili atraktiv është një prej hapave kryesor kur krijohet llogaria në dua.com, sepse pikërisht profili do të jetë përshtypja e parë që do të jepni për veten te përdoruesit e tjerë.

Foto 2