protest teatri

Ish kryeministri Sali Berisha thotë se në protestën e sotme qytetarët e Tiranës do të “derdhen” në rrugë “me parullen e dhjetorit 1990 “Poshte Diktatura”. Në një postim në rrjetet sociale, Berisha thotë i fton protestuesit të përsërisin historinë e vitit 1990.

Por ne 1990 behej fjale per diktature moniste komuniste ndaj dhe qytetaret therrisnin vdekje , vdekje, vdekje komunizmit dhe e permbysen ate.
Kurse tani behet fjale per diktature moniste te bazuar mbi drogen.

Prandaj edhe dje qytetaret therrisnin vdekje, vdekje, vdekje narkoshtetit dhe do ta permbysin ate.”, shkruan më tej.

POSTIMI I PLOTE

Te gjithe ne miting ne 16:30!
Te perserisim historine!

Sot ne ora 16:30 Tirana e tere derdhet ne bulevardin e saj me parullen e dhjetorit 1990 “Poshte Diktatura”

Por ne 1990 behej fjale per diktature moniste komuniste ndaj dhe qytetaret therrisnin vdekje , vdekje, vdekje komunizmit dhe e permbysen ate.
Kurse tani behet fjale per diktature moniste te bazuar mbi drogen.

Prandaj edhe dje qytetaret therrisnin vdekje, vdekje, vdekje narkoshtetit dhe do ta permbysin ate.

Nderim qytetareve trima dhe guximtare qe shpejt me armen e guximit te tyre do permbysin narko diktaturen e bastardit te bllokmeneve hoxhist Edvin Kristaq Xhelati! sb

berisha per prote